Oude pijn loslaten door te kiezen voor verandering

Heb jij ook een verleden waarin je onrecht, pijn of verdriet hebt meegemaakt? Heb je je onveilig gevoeld, eenzaam of niet gewenst op deze aarde? Heb je een minder veilige basis meegekregen van je ouders?

Deze tijd is een tijd van verandering. We hoeven deze negatieve gevoelens niet langer dag in dag uit met ons mee te dragen. Door samen te kijken naar de trigger-situatie, te voelen waar het mee te maken heeft en daar woorden aan te geven kom je door dit veranderproces heen.

Het wegstoppen van oude pijn werkt niet meer en werkt ziekte in de hand. De kracht van gedachten is enorm, zowel de positieve als de negatieve. Daar gaan we mee aan de slag. We gaan op zoek naar jouw talenten waardoor je je eigen kracht kan gaan herontdekken. Op je eigen tempo leer je grenzen aan te geven en van jezelf te houden. Hierdoor komt geven en nemen meer in balans. Het is hard werken om veranderingen aan te brengen in je leven, die je gelukkiger maken maar het is het meer dan waard. Je voelt je zo’n stuk lichter. Dat gun ik iedereen. Dat is waarom ik coach ben geworden. Ik word blij van stralende mensen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *