Bewustwording: Bewust worden van jouw levensles.

Welke les herken jij als rode draad in jouw leven? Begrijp je mijn vraag? Als kind kwam je in aanraking met gedrag of een emotie bij iemand die je vaag kende. Daarna kwam je datzelfde gedrag of die emotie weer tegen bij iemand die je beter kende. Steeds komt datzelfde thema een stapje dichterbij; een collega vertoont datzelfde gedrag, in je familie zie je het opeens ontstaan, totdat het in je gezin plaatsvindt en het uiteindelijk bij jou belandt. Als je er dan nog niets mee gedaan hebt, krijg je opeens vage klachten en uiteindelijk kan je er ziek van worden, zelfs als er medisch gezien niets te vinden is.

Welke les zou hierin verborgen kunnen zitten? Waarom overkomt jou dit steeds? Kwam dit gedrag of deze emotie toevallig al eerder voor in jouw familie? Dat is ook interessant, want dat kan betekenen dat je onbewust iets in de energie overgenomen hebt wat niet oorspronkelijk van jou is. Jouw leven kan een stuk lichter door jou worden ervaren als je helder hebt hoe het zit.

Is de les wèl echt jouw les en herken je het thema, dan voel je je eerst nog op de proef gesteld. Totdat je het helemaal in de smiezen hebt waarna je verder kunt met de volgende uitdaging die op je pad verschijnt. Onze voorouders kregen ook een les voorgeschoteld en als ze die les niet hadden geleerd tijdens hun leven, dan leerden ze dat wel in een volgend leven. Wij leven in een snellere tijd. Wij kunnen meerdere lessen in 1 leven leren, daarom werkt het voor ons nu zo anders dan voor hen.

Het uitpuzzelen van thema’s die van generatie op generatie doorgegeven worden doe ik het liefste, net als onbegrepen klachten uitzoeken. Zo komen mijn verpleegkundige vakkennis, mijn coachingsvakkennis en energetische kennis op een unieke manier samen in mijn praktijk. Dus als je onbegrepen klachten hebt, steeds weer tegen dezelfde dingen aanloopt en wel een beetje inzicht of bewustwording kan gebruiken, kom dan eens langs in mijn praktijk, dan kijken we er samen naar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *