Stralende kinderen
daar word ik blij van!

Het is mijn doel om met volledige aandacht te luisteren naar jullie kind en die vragen te stellen waardoor jullie kind zelf zijn of haar eigen antwoorden kan ontdekken.

Mijn overtuiging is dat het kind zijn eigen oplossingen kent. Ik ben er om jullie kind daarbij te ondersteunen. Samen gaan we op zoek naar zijn/haar kwaliteiten en mogelijkheden.

We kijken naar de eventueel opgelopen blokkades en proberen daarin meer ruimte te maken, waardoor jullie kind weer blij en met meer veerkracht in het leven kan gaan staan. Stralende kinderen die lekker in hun vel zitten, daar word ik blij van!

Wat kan je zelf doen als ouder?

De stemming, de houding en de bewuste of onbewuste overtuigingen van de ouder hebben allemaal invloed op een kind. Ouders en kinderen spiegelen elkaar voortdurend.

Als de emotionele relatie met het kind goed is, heeft een kind de mogelijkheid om tot bloei te komen. Kinderen hebben die steun van een ouder nodig. Zonder steun raken kinderen verward, richtingloos en doelloos met psychische of lichamelijke problemen als resultaat.

Ze missen dan het gevoel van toegevoegde waarde te zijn voor deze wereld. Ze missen de verbinding met zichzelf en de wereld om hen heen. Kennen ze hun kwaliteiten en hebben ze hun doel gevonden, dan voelen ze zich krachtig en kunnen ze de wereld aan.

Welkom bij Kindercoach Hoorn!

Wat levert het coachen jullie op?

Heb je behoefte aan meer inzicht in de kinderen van nu? Wil je jullie kind graag goed opvoeden maar lijkt het net alsof de manier waarop je zelf opgevoed bent niet past bij jullie kind en zorgt dat voor onzekerheid bij jou, dan ben je bij een kindercoach voor jezelf als ouder ook aan het juiste adres.

Wat levert coaching op voor jou en jullie gezin:

  • Door coaching krijg je meer begrip voor het gedrag van jullie kind.
  • Kinderen voelen zich herkend en erkend.
  • De kwaliteit van de ouder-kind relatie verbetert; meer acceptatie, meer betrokkenheid.
  • Coaching geeft kinderen een kans om hun kwaliteiten te ontdekken zodat ze tot bloei kunnen komen.
  • Door jezelf te laten coachen als ouder werk je aan je eigen ontwikkeling en bewustwording zodat je sneller tot inzichten kan komen.