Weet jij al waar je blij van wordt?

hartje

Welke positieve ideeën heb jij gekregen in deze Corona tijd? Doe jij al waar je blij van wordt en breng je die blije energie al de wereld in? Wat zou je het allerliefste willen doen met je leven? Hoe zou je je dan voelen? Wat ga je veranderen zodat je meer kan doen van waar je blij van wordt?

Zie deze stilstand als een kans om het anders aan te gaan pakken. Iets in mij wist dat het niet altijd makkelijk zou zijn om in deze tijd op aarde te zijn maar ik ben blij dat ik deze verandering in de maatschappij mee mag maken. Een verandering naar een positievere toekomst met veel blijdschap en een leven vanuit het hart. Laten we als tegenhang van de angstcultuur die nu heerst elkaar vertellen over onze positieve ideeën, gevoelens en acties.

Ik word er blij van om mensen wakker te maken om meer bewust in het leven te gaan staan. Ik geniet van mensen die stralen vanuit hun ziel. Van mensen die opeens “aan” gaan staan, die de hart verbinding voelen en zich weer herinneren waarvoor ze hier zijn op dit moment.

Laten we geluk verspreiden door elkaar onze positieve ervaringen te vertellen en laten we luisteren naar elkaars blije verhalen. Als iemand vol passie vertelt over waar hij/zij goed in is, dan is het een genot om naar te luisteren. Het inspireert en zet aan om ook tot actie over te gaan om te doen waar je blij van wordt. Waar word jij blij van? Deel je ervaring maar hieronder en inspireer een ander!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *