Kindercoachhoorn, ook voor volwassenen die op zoek zijn naar een stukje bewustwording.

Stel jij jezelf ook wel eens de vraag:”Waarom ben ik hier”? Dat is mooi als je dat doet, want het antwoord op die vraag geeft je leven inhoud, zin en betekenis. Naar mijn idee zijn we niet voor niets in deze tijd geboren. Ieder van ons heeft een eigen taak, een eigen pad te lopen met uitdagingen, valkuilen en lessen die geleerd mogen worden in dit leven. Maar meestal zijn we die taak vergeten. We zijn druk met van alles. We werken, sparen, betalen onze huur of hypotheekaflossing maar zijn de zin van ons leven kwijtgeraakt en daarmee heel vaak ook de zin in het leven. We verliezen iets van onszelf als we niet meer weten waarom we hier zijn. Het sprankelende, blije gaat eraf, de levenslust gaat eruit, met alle gevolgen van dien.

Het is een wereld van verschil als je eenmaal weet waarvoor je hier bent. Je krijgt meer energie, komt heel makkelijk je bed uit, hebt zin in de dag (ook al regent het buiten). Je gaat het ook uitstralen naar buiten toe, waardoor je andere mensen aantrekt in je leven. Wat je uitstraalt, krijg je immers terug. De wereld ziet er opeens heel anders uit. Je moet niet nog zoveel jaar tot je pensioen maar je wilt dit blijven doen totdat je tijd erop zit en je dit lichaam weer verlaat omdat dit werk of deze hobby je blij maakt.

Als je aanvoelt dat je dit stukje tekst niet voor niets aan het lezen bent en je een stukje op weg geholpen wilt worden op het pad van bewustzijn, dan loop ik graag een stukje met je mee op jouw pad. Het is mij gelukt, dus het gaat jou vast ook lukken. Je bent het waard om te werken aan je eigen geluk. Vaak krijg ik de vraag:”Ja maar jij bent toch kindercoach”? Ja, dat klopt. Omdat het kind met zijn of haar gedrag heel goed duidelijk kan maken dat het niet lekker in zijn of haar vel zit. Het kind spiegelt vaak onbewust de gevoelens van de ouder. Dus als jij als ouder goed in je vel zit en er zin in hebt, dan gaat het met je kind ook beter. Daarom coach ik graag volwassenen. Dat deed ik eigenlijk mijn hele leven al, ook toen ik nog in het ziekenhuis werkte, lang voordat ik kindercoach werd. Dat is waarom ik hier ben; om een stukje met mensen mee te lopen op hun pad van bewustwording.

1 antwoord
 1. sigrid
  sigrid zegt:

  blog…. nu 00.55 uur 7 october
  ik geloof dat wij ,ik, wij allen op een trein moeten stappen voor een innerlijke reis ..
  voor innerlijke versterking en met alle voldoening ,geluk op de eindbestimming
  moeten wachten…..

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *